Cred ca…

CRED CA

Cred ca lumina si umbra, precum punctul, nu au dimensiuni. Ele sunt de origine divina. Acest binom de origine divina nu poate fi inteles de agnostici sau atei…ei neputand sa se ridice la inaltimea acestui concept. Mai cred ca tot ceea ce ne inconjoara, orice obiect tridimensional este creat de lumina si intuneric (umbra).

In pictura, fotografie, grafica, sculptura etc. realitatea, reprezentarea obiectului este o consecinta a raportului lumina-umbra.

Fotografia reproduce realitatea rece si impersonala…pe cand pictura si alte arte figurative uzeaza de o realitate transpusa cu o sensibilitate specifica. Daca Arta abstracta se adreseaza doar simplei placeri retinale ea isi pierde acel inteles complex pe care ar trebui sa il aiba in mod normal.

Lumina si umbra, binom de origini divine creaza viata intensa pe care arta majora o are.

Invidia, minciuna,dar mai ales FRICA sunt cele mai mari „tare” ale nației noastre.

Eu asa cred : ca IUBIREA poate fi: iubire pentru un obiect,divinitate,om etc. Dar nu pot crede ca IUBIREA este ceva „lesinat”ceva ce tine de slăbiciunea omeneasca. Pentru a iubi este nevoie de un organ adecvat…

A repeta de 2a ori ca de acum începe „manipularea profesionista” este un mare handicap. Sa inteleg din fraza ca pana acum a fost ” manipulare amatorista”..? Pot afirma : nu am frica(absolut ce se va întâmpla).

Habotnicia îngroapă România….nici odata CREDINTA.

2 gânduri despre &8222;Cred ca…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s